dag 4

Skrivet av den 7 juli, 2011 i snurrar i huvudet

fick mitt första smycke av min kille idag. inga diamanter, men å andra sidan är ju inte jag en diamanttjej så det gör ju faktiskt absolut ingenting.
Det var iaf ett halsband till mig och bebisen. undra om det fungerar, vi får hoppas.
Idag är det dag 4 hemma och jag är inte rastlös än, var och tvättade (äckel) bilen förut för den va smutsig och nu är den iallafall lite renare. hade varit bättre med en bra dammsugare istället för nåt som bara låter och inte suger upp så mycket smuts. men om man betalar 20 kr för en gammal dammsugare så får man väl skylla sig själv antar jag.

Hursomhelst är jag inte utvilad än. Och jag tar mig igenom dagarna sovandes mest. Ska vakna till om en vecka eller två hoppas jag.

Gonatt

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “dag 4”

  1. Det här sa Cia den 7 juli, 2011 klockan 22:21
    1

    Tummen upp till halsbandet!

  2. Det här sa M den 8 juli, 2011 klockan 19:49
    2

    ja dom där mackdammsugarna suger.. inte alls!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?